Cum să ne petrecem după-amiaza?

Cred că asta e întrebarea ce stă pe buzele tuturor atunci când au o după-amiază liberă ori când duminica, după terminarea treburilor, vor să se relaxeze. Sfatul meu de copil în sesiune super stresat și panicat. Deconectați-vă! Știu că nu sunt singura care a spus asta și nu am descoperit acum elixirul tinereții, dar ajută. Stingeți telefoanele ori laptopurile dacă acestea vă fac să vă gândiți la muncă. Stați în pat și ascultați muzică. Dormiți. Dacă nu aveți stare ieșiți afară și plimbați-vă, dar nu pe vremea asta pentru că e oribil de frig. Uitați-vă la un film. Jucați-vă un joc pe care l-ați cumpărat mai demult și ați uitat de el. Și preferata mea, care merge perfect cu vremea de afară, este să-ți faci un ceai ori o cafea, să iei o carte și să citești. Nu contează genul. Pot fi povești de dragoste care te vor face să visezi la prinți și prințese, romane polițiste care te fac să îți imaginezi că ai prins tu făptașul, puțină psihologie și cu această ocazie te mai cunoști pe tine și multe alte cărți. Cum am mai spus, nu contează. Nu contează ce faci, ci doar să te relaxezi. Toți avem nevoie de o pauză din când în când. 

 

P.S. : Dacă aveți ocazia și plăcerea mergeți la o piesă de teatru ori la balet. Vă veți hrăni sufletul iar dupa-amiaza aceea nu numai că va fi relaxantă, dar și frumoasă.

Reclame

Despre ralucamihaila

Studenta la Jurnalism. Dependenta de cafea si ceai. Zambetele si ciocolata sunt drogul meu. Ador sa citesc, sa ascult muzica si ma uit la multe seriale.
Acest articol a fost publicat în Me și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s